Godmorgon!

Eller godmorgon och godmorgon.. jag har varit vaken sen strax efter 7. Har hunnit varit i stallet och släppt ut hästarna, mockat åt flingan och även mockat Cyrus hage. Ludde fick följa med till stallet idag. Han har blivit bättre med att vara där och börjar förstå hur man ska bete sig i närheten av dessa djur :)

Vaktmästaren till mina hyresvärdar har hunnit varit här också för att byta handtaget till min altandörr. Det var väldigt lätt att få upp förut och utan spärr så i helgen gick hundarna ut och rastade sig själva när jag inte var hemma.. Men nu är det fixat med ett ordentligt handtag!

fcDrygot som lär stå och bita Flingis i täcket :)

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Godmorgon!

 1. sv: jo jag är jätte glad att jag kan det! :)
  just nu blir det inte så jätte ofta då han står en bit ifrån där jag bor.. så det blir svårt att åka på vardagarna efter skolan också.. o sen är det mycket läxor osv.. o på helgerna är det med mycket! men det var mera innan o sen på lov så brukar det bli ganska ofta om jag inte ska iväg eller något.. men nu rider jag honom några gånger i månaden men nöjd med det ändå! :)
  är båda hästarna dina egna?
  kram

 2. haha vet inte om den förra skickades eller inte.. men jag skriver igen iallfall..
  jag rider honom några gånger i månaden som det ser ut just nu då det är mycket med skolan o läxor. har ridigt honom oftare o mer innan, men när det är lov o så så brukar jag rida han ganska mycket då jag är ledig o eftersom om att han inte står så jätte nära så blir det svårt o köra eftersom jag bara är 14 o inte kan köra moped eller bil! :)
  är båda hästarna dina egna? har ju inte läst din blogg så mycket! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>