Roliga grejer på G!

Har precis varit ut på en långpromenad med hundarna. Närmare 5 plusgrader ute och det var väldigt blött och slaskigt. Men ändå skönt att slippa frysa ihjäl när man går ut.

I alla fall så kan jag avslöja att det kommer hända grejer här på bloggen, har fått väldigt roliga besked idag! 😀 Vet dock inte när allt kommer komma igång, men så småningom!
Ska även iväg och träffa en tjej lite senare om 1,5 timme typ och prata om lite andra planer. Väldigt mycket roligt på gång just nu! Och jag hoppas och tror att ni också kommer att uppskatta det som kommer komma :)

l1

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Roliga grejer på G!

  1. Sv: Okej! Jag ska också träffa en vän. :)

    Vad tycker du om min blogg? Skulle vara kul att veta så man veta vad som är bra/vad som kan förbättras. 😀

  2. Ja, men eller hur. Lite drygt sådär. Så tycker det att ska det vara vinter och snö så ska det vara det oxå. Men sen kommer allt frysa på och bli snorhalt igen. Hört att februari månad ska bli jätte kallt och förhoppningsvis komma mer snö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>