Sista januari

Visst har väl årets första månad gått lite läskigt fort? Vart har hela januari tagit vägen egentligen? Tiden går alldeles för fort :)

Har i alla fall börjat min sista januaridag 2013 med att åka till stallet. Passade på att mocka Cyrus hage lite till nu när det har tinat upp ytterligare. Verkligen sköna dagar just nu! Men det har även resulterat i att vår stallplan mer liknar en skridskobana.. Men det hindrade inte Ludde från att springa som en dåre fram och tillbaka haha. Han hämtade snöklumpar från ena sidan och la dom på andra sidan och så höll han på i iallafall 10 minuter.

luddebus2 luddebus1 luddebus

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Sista januari

  1. Ja, precis och det skulle vara hur skönt som helst :) Snön försvinner och slippa leriga hagar osv. Det är det värsta under våren och hösten tycker jag. Så länge min häst slipper leriga hagar för hennes hovar så är jag glad :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>