Flingan

Hann inte rida Flingan imorse så red honom nu på kvällen istället. Han börjar också bli riktigt fin och det är så himla kul att rida honom just nu! Hans trav är verkligen helt underbar :) Galopperade honom även en kort kort bit, han har så himla speciell galopp och framförallt när han är så omusklad som han är nu. Det blir mycket gunghäst av det hela med dykning ibland.. Men det är bara att jobba vidare på och muskla upp honom ordentligt så blir det bra det med :)

flingan

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Flingan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>