Stallet

Idag har jag varit i stallet så gott som hela dagen. Jag släpade även med mig min sambo ner ett tag för att få lite hjälp med att stängsla om hagarna. Så han skottade fram trådarna och jag skruvade isolatorer och satte tråd.
Blev klar på Cyrus del och en bit på Flingans hage men sen tog tråden slut. Men alla isolatorer är i satta så nu är det bara att dra tråden och sen koppla om från aggregatet. Ska ju ta bort jordningen i marken så lär koppla lite annorlunda :) Ett himla skitgöra men skönt när det är klart.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stallet

  1. Ååh.. Så tråkigt när det är snö o kallt!
    Vi har fått laga staket typ fem gånger i vinter och förstärkt dom också, pga en 4års hingst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>