Onsdag

Vilken morgon jag har haft, har stängslat hage i 2,5 timme och det var riktigt jobbigt! Tur att det inte var nå kallt alls så jag kunde jobba utan handskar. Kopplade ihop allt och vips så var det full fart i eltrådarna igen :) Verkligen krångligt på vintern att få strömmen att funka när det är så mycket snö som ligger emot..

Är riktigt trött nu, sov dåligt i natt av någon anledning så funderar på att ta igen någon timmes sömn nu så kanske jag orkar åka och rida sen :)

ac1

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>