Bibbi&Balto

Bibbi och Balto var med till stallet nu på kvällen för att få leka av sig lite. Såhär såg det ut medan jag mockade och fixade lite:

[videofyme id=”996654″ width=”500″ height=”320″]

När hästarna kommer in så är det dock ligg som gäller för Balto som inte kan kontrollera sig själv. Han blir helt till sig när hästarna kommer in och vet inte vilket ben han ska stå på alls. Han vill hoppa och bita dom i mulen, springa runt, leka och göra precis allt samtidigt.
Idag var han riktigt duktig på att ligga under hela tiden som hästarna var inne. Dock så är han ändå ivrig, så fort man tittar på honom så blir han superglad och viftar på svansen och ålar sig på mage fram över golvet haha :) Men han ligger ju i alla fall!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Bibbi&Balto

  1. sv; Viiiist?! Men jag har en fråga jag velat ställa väldigt länge nu, tycker du det är kul att blogga för weride? Jag har nämligen funderat på att ansöka om en plats!

  2. Var har du tatt vägen? Har försökt gå in här några gånger de senaste två veckorna o det har blitt error bara.. Nu funkar det, men inte ett inlägg sen 9 mars ?! :( Hoppas inget allvarligt bara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>