Skogstur

Vilken härlig tur jag och Flingan tog i skogen idag! Det var längesen vi var ut i skogen och det märktes. Han har blivit mycket tittigare och mer försiktig ute i skogen sedan han kastrerades. Han vill gärna se sig omkring och är försiktig med vad han går på för underlag. Låter det inte som planerat när han sätter ner hovarna så stelnar han till, tittar och går vidare. Det som är så bra med honom nu att han blir aldrig stressad och jag behöver aldrig kämpa för att få honom förbi något läskigt. Det räcker med att jag sitter still där och kan ha långa tyglar för han utmanar sig själv att gå vidare. Och när han själv får övertala sig om att det inte är något farligt så går det klockrent nästa gång han går förbi/över samma sak.
Han var iallafall väldigt lugn i skogen, trodde först att han skulle vara pigg eftersom det var så längesen men han tog det superlugnt och bara njöt, så härlig känsla han är nöjd och jag är nöjd!

älskling

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Skogstur

  1. Hoppas det är bra med dig!

    Säg gärna vad du tycker om mitt inlägg // ” Att säga Lycka till mot ekipaget innan på tävlingar” 😀

    Skulle vara sjukt kul för att få bättre stämning på tävlingar, Dela gärna med dig om vad du tycker om den här idén & sprid den gärna! 😀

    http://ponnydressyr.se/2013/may/saga-lycka-till-mot-ekipaget-innan-ar-ni-med-mig.html#comment

    Anledningen till varför jag skriver det här är för att skapa bättre stämning alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>