Herregud!

Vad mycket jag har fått gjort idag! Har verkligen gjort en hel del och lite till. Allt som skulle ha gjorts blev gjort om man säger så.
Men framförallt var jag ju till stallet, åkte dit ganska sent mot kvällen så vi slapp den värsta värmen. Dock så hade jag ju gjort massa annat innan så kände mig inte helt okej i kroppen..
Men jag sadlade Flingis och vi gick ner på banan. Tänkte bara stämma av lite med honom och det kändes verkligen bra idag. Förut red jag honom på ett visst sätt, som funkade utmärkt då. Sen hände något och ingenting klaffade. Men idag tror jag att jag har lyckats hitta hans nya knappar. Det kändes så himla bra! :)

snowis

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Herregud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>