Bästaste Flingan

Idag var det ett pass på ridbanan som gällde. Tränade att sitta ner i traven som jag fick i läxa av min tränare eftersom Flingis blir så stel när jag sätter mig ner i traven och han väntar på galoppskänkel :) Så idag satt jag ner massa i traven och vi tränade på galoppombyten! 😀 Hade en bom i mitten av ridbanan och red på en stor åttvolt och galoppombyte över bommen. Första gångerna gick det inget vidare men sen fick han en skrittpaus och efter det så gjorde han flera klockrena byten. Det var så himla kul och det märktes att han också tyckte det :) Höll dock inte på nå länge för vill inte trötta ut honom på en övning plus att det var en ny övning.

Verkligen ett roligt och lyckat ridpass :)

flinganidag

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Bästaste Flingan

  1. Vad kul att det gick bra! Gick rätt så bra för mig att rida idag också, men galoppen blev inte alls som jag ville.

    Sv; Ja, det är verkligen mycket lättare om man är ensam på ridbanan. Då behöver man ju heller inte ha koll på var de andra är så att man inte krockar och man kan koncentrera sig på hästen till 100% :)

  2. Hej! Nu är jag tillbaka från PonnyPiloter och börjar blogga på min gamla blogg igen -alvac.webblogg.se- där jag kommer blogga om min ponny & vår väg upp i klasserna, min vardag i övrogt, åsikter, tips & massa annat kul!

    Hoppas verkligen du tar dig den lilla tiden och kikar in, och kanske lämnar någon kommentar eller två. Eller kanske fortsätter du läsa? :)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>