Cancergalan

I två timmar satt jag och sambon bänkade framför tv:n för att kolla på Cancergalan. Flera gånger under programmet så rann tårarna.. Cancer är verkligen är fruktansvärd sjukdom som drabbar alldeles för många. Tack och lov så blir många frisk, men vissa blir det inte.

För oss var det självklart att titta på galan ikväll och det var verkligen kul att se hur mycket pengar som skänktes både från privatpersoner och företag. Vi har inte skänkt några pengar men under oktober månad så köper vi alltid flera av de rosa sakerna som finns för att på så sätt bidra, det är inte många kronor, men alltid något. Cancer är för oss alltid närvarande och det är fruktansvärt när det drabbar någon i ens närhet. Alla berörs.

Unknown

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Cancergalan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>