Effektivitet

Älskar när man känner att man får massor med saker gjorda, vilket jag har fått denna förmiddag! Var som sagt på ett möte kl 10 först och sen rusade vidare till nästa möte kl 11. På väg till möte nr 2 så hann jag ringa ett samtal och när jag var på väg hem från mötet så svängde jag förbi en fabrik och köpte en grej som jag har skjutit upp länge för att köpa.

Nu har jag precis ätit lunch och ska bege mig till stallet. Får skynda mig dit om jag ska hinna rida innan det blir mörkt! Solen kommer att gå ner redan vid kl 16 idag.. :(

rida tecknat

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Effektivitet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>