Full fart

Här hemma har det varit full fart sedan strax innan kl 8. Jag vaknade 20 över 7 och kunde omöjligt somna om så det var bara att kliva upp. Och nu har jag redan hunnit med att måla lite inredning och tvättat en omgång. Ska precis upp till tvättstugan för att stoppa i en omgång till. Jag har en hel del att förbereda och fixa med idag  men självklart kommer bloggen uppdateras ändå!

Hörs lite senare! :)

citat-nytt10

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Full fart

  1. Oj, fullt ös verkligen! :)

    SV: älskar att träna på Friskis. Brukar mest träna Spinningpass, step & Gympa. Men även en stund på gymmet brukar jag ta efter :) Kram

  2. Vill du vara med i vår tävling i samarbete med Ale Ridsport! isåfall hittar du mer info på faltryttarna.horseworld.se :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>