Ullared

Vilken dag jag hade igår! Var helt slut när jag kom hem.. Åkte strax efter kl 03, 7 timmar senare var vi framme, shoppade i ungefär 6 timmar innan vi åkte 7 timmar hem igen. Så ja man var ganska trött och slut då.
Blev ganska besviken på shoppingen denna gång, handlade inte alls så mycket som jag hade tänkt. Tänkte köpa massa hästtäcken men det fanns inte ett enda i Flingans storlek och nästa täckesleverans skulle inte komma förrän om 2 veckor?!
Det var sjuuukt mycket folk där igår och man stod mest still, det var omöjligt att ta sig fram! När det väl började bli mindre folk så var man redan så himla trött och orkade inte kolla nå mer haha :)

20131031-122051.jpg

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Ullared

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>