ÄNTLIGEN!

Kan bara säga äntligen, äntligen och äntligen! Som jag har längtat efter denna dag. I flera veckor har jag gått och längtat och väntat. Och nej det är inte för att Stockholm Horse Show börjar idag. Detta är något helt annat. Just nu sitter jag i bilen på väg till Södertälje där jag har ett ”möte” kl 11. Ska bli så sjuuuukt spännande och roligt.

Berättar för er när jag kommer hem!

Förresten, tror ni på spöken och andar och sånt? 😉 

laban_111941735

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “ÄNTLIGEN!

  1. jag tror på andar eftersom jag kan se dem 😉 du får såklart tro vad du vill men jag jobbar lite inom det & besöker hemsökta hus osv 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>