Kommentera andras bloggar..

De som kommenterar min blogg brukar oftast få ett svar tillbaka på sin egna blogg. Vilket har gjort att jag har gått in på väldigt många olika bloggar och bloggportaler med olika kommentarsfunktioner.

Och något jag verkligen tycker är irriterande är sådana kommentarsfält där man måste registrera sig eller logga in med diverse olika konton. Det går helt bort och de bloggarna kommenterar jag inte alls. Det måste vara enkelt och kunna gå snabbt. Man vill inte sitta i en kvart bara för att man inte fattar hur man ska kommentera, då skiter man i det.

Jag fattar ”storbloggarna” som kopplar sina kommentarer till FB eller disqus tex om de får många hatkommenterar och man slipper då de anonyma kommentarerna. Men de andra?

kommentera

blogstats trackingpixel

29 reaktion på “Kommentera andras bloggar..

 1. håller med!

  sv; haha att hon är en bortskämd liten fjortis typ, nä men jag gillar henne inte bara :’)
  åh vad jobbigt, jag har faktiskt nästan aldrig fått ångra det vilket jag är så glad över!
  jaa precis haha, det kan vara en av anledningarna till att jag inte gillar nellie! :)

 2. sv: Det var den verkligen! Dagen bestod av en del drama på skolan, dock kommer det hållas ett möte angående detta, så förhoppningsvis blir framtiden lite bättre. Kramar på dig! <3

 3. sv: Verkligen inte! Ser verkligen fram emot uppvisningen! Under min tid som dansare har jag provat på balett, street, hiphop, jazz. För tillfället är det balett och hiphop som gäller! Kramar på dig!

 4. Så sant, lite segt om man vill svara men sen så gåre super segt med registeringen och allt ._.
  – men vecka har varit finnemang tack hoppas du haft en fin vecka du med!^^

 5. Neeej, det är så himla irriterande. Brukar vara blogspot där man inte valt att folk kan skriva ”namn-url” och ah, då är det konton som gäller :s

  sv;
  Jaaa, det gjorde mig verkligen riktigt glad! Behöver inte vara bäst jämfört med andra, men är jag den bästa jag kan vara så är jag nöjd 😀

 6. Julkalendern har börjat på bloggen! Va med du också. Du behöver ej sprida och ej vara aktiv på min blogg. Klicka in och skrolla ner! :) Vore jätte kul om du ville delta

  Förlåt om du ej gillar sådana kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>