Blogg-flow

Har helt tappat mitt blogg-flow. Satt igår och försökte tänk ut ett inlägg. Men jag kände bara ”vad sjutton bloggar man om egentligen??” Försökte även läsa några bloggar men kom inte på vilka bloggar jag brukar läsa. Så det blev en väldigt blogglös dag, varken skriva eller läsa.

Men men. Just nu är jag på väg till stallet. Tar en prommis dit för sista gången i år. Ska rida Flingan också sista gången för i år. För vet ni? Idag är det nyårsafton, som jag har längtat! Eller jag har inte just längtat efter själva nyårsafton utan efter att detta år ska ta slut och ett nytt ska börja. Och nu år det bara ca 12 timmar kvar, sjukt egentligen.

20131231-120510.jpg
Oändlig raksträcka till stallet..

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Blogg-flow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>