mv

massageveckaÄntligen hemma! Har varit borta några dagar, äntligen genomfördes min roadtrip, det har krävt så himla mycket planering men det slutade hur bra som helst. Allt funkade kanon och jag är verkligen nöjd med de här dagarna. Kommer berätta mer om det sen :)

Den här veckan kommer också att bli grym, det är massagevecka på g. Hela familjen ska få en genomgång av kroppen, sambon är först ut med massage idag, imorgon är det min tur som ska få en ordentlig spabehandling, på onsdag ska Amber få massage och på torsdag är det Flingans tur. Känns bra att vi alla ska få njuta lite och rätta till eventuella muskelspänningar :)

Men först ut är så klart mitt måndagsmöte, eller sambon ska på massage medan jag är på möte, det är i husen bredvid varandra, så smidigt!

2d06121728fdaa10860f14ffc4bf5afe-1

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “mv

  1. Lite off topic från ditt inlägg men ändå…
    Jag ska blrja rida ut med min häst själv nu. Har inte haft honom så länge och har inte hittat modet till det än (unghäst, sent tagen). Har promerat honom endel..
    Men vad ska jag tänka på för att få ut det bästa av det??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>