5 saker..

5saker

❀ Jag har fobi för fiskar och får på riktigt panik om jag är i vattnet och ser en fisk närma sig. Att stoppa ner fötterna i ett ”fiskbad” är bara att glömma..

❀ När jag var yngre så svimmade jag lite titt som tätt och ofta av helt obetydliga anledningar. Kunde tex svimma om någon knäckte fingrarna eller om jag såg ytterst lite blod. Detta har tack och lov blivit bättre.. :)

❀ Jag har även fobi för mörkt vatten när man inte ser vad som gömmer sig där i.. Detta har gjort att jag helt har slutat att bada utomhus i Sverige och det har såklart lite att göra med min fiskfobi också, jag ser inte om det är några fiskar i vattnet! Och jag har nog sett lite för många skräckfilmer för jag är också livrädd för att ett lik ska komma och flyta förbi eller att jag ser ett lik på botten när man dyker tex.. 

❀ Om jag äter mackor utan att doppa dom i mjölk eller oboy så får jag 9 gånger av 10 hicka efter max 5 tuggor. Ibland går det bra om jag dricker mellan varje tugga..

❀ Jag får även hicka varje gång jag skrattar riktigt mycket och länge.

7-pictures-fishes-g

 

Fler sånna här inlägg? 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “5 saker..

  1. haha, jag får hicka när jag tar första klunken av något som innehåller kolsyra, som t.ex. coca cola 😀
    svar: ja verkligen, nästan som två hundar breved varann haha 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>