Godmorgon!

Fy vad jag har sovit dåligt i natt och det tog verkligen emot att kliva upp när klockan ringde. Men nu är jag uppe i alla fall och ska strax gå ut med hunden och även passa på att ringa några samtal medan jag är ute.

Sen kommer det vara fullt upp hela dagen, ska iväg på ett snabbt möte lite senare, ska till stallet och sen ska vi fixa massor på vår uteplats för vi ska bygga en större altan så det är lite jobb med det.. Som tur är så är ju solen redan framme och skiner för fullt så det är bara att dra igång dagen :)

monday-ok1

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Godmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>