Update: Astiz Cyrus

uacMinns ni min ponny som jag sålde för ca 2 månader sedan? Det har varit så himla roligt att följa deras framgång och förra helgen var dom ut deras första Pay n’ jump tillsammans! Så himla roligt! Cyrus har ju aldrig tidigare varit iväg på någon större träning med flera hästar (förutom hans mönstring men det var ju längesedan) eller på någon tävling så dom ville, precis som jag med Flingan, i första hand miljöträna och åkte därför på en Pay n’ jump. Han hade varit lite spänd vid framridningen och hade haft lite svårt att koncentrera sig på sitt när det var så många andra hästar där men sen släppte det och dom tog sig runt banan felfritt och fick rosett!

Så himla stolt över Cyrus att han sköter sig så bra! Dom hade hoppat 40 cm vilket jag tycker är en superbra höjd att starta med eftersom han bara är en b-ponny :)

ac12Gammal bild när han och jag hoppar 75cm! :)

 

 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Update: Astiz Cyrus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>