3-årstest

Imorse var jag iväg till Högbo Ridklubb för att titta när min tränare visade sin häst på 3-årstestet. Och herregud så bra det gick för dom! Dom fick skyhöga poäng, jag hörde till och med att dom hade lyckats kvala till 3-årschampionatet.. Inte illa!

Förutom hennes häst så var det så klart massa andra snygga 3-åringar.. :)

3års3års23års33års4

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “3-årstest

  1. oj,kul att det gick så bra 😀

    sv: Haha men man får ju sånna perioder ibland haha, infall typ 😉 Men jag har faktiskt itne shoppat på flera månader så jag bara känner hur det kryper i fingrarna på mej när jag kollar på kläder via internet, usch, man vill ju ha allt då 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>