Nytt i garderoben

newOftast tänker man inte på att kika efter ridkläder i vanliga klädbutiker. Men det är något man verkligen borde göra! Jag har börjat köpa mer och mer ridkläder i vanliga klädbutiker, det finns så himla mycket snyggt att köpa som går utmärkt att använda i stallet och under ridning. Denna piké är den som är nyast i min hästgarderob just nu! :)

Den är köpt på Gina Tricot för endast 149kr, som hittat!

piké1

 

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Nytt i garderoben

  1. Jag har en sån piké (eller en liknande) som inte är köpt i en ridsportsbutik och jag älskar den. Det är helt klart värt det att leta ridkläder i affärer som inte riktar sig mot just ridsport :)

  2. Snygg! Jag köpte alltid mina pikétröjor från Gina Tricot förut. Men det var innan Gina vart stort i Sverige och då kostade pikétröjorna endast 99 kr. Har typ 10 par här hemma 😛

    Vill tipsa dig om en bloggtävling på min blogg där du kan vinna ett riktigt snyggt armband med guldfärgat bett. Perfekt för hästtjejen!

  3. Åh, har med en sån :) Dock använder jag min till vardags :) Men älskar färgen o att den va så billig :) Tycker annars Gina blivit lite dyrare nu än vad dem va förut.

    • Ja det tycker jag också att dom har blivit så därför blev jag så glad att denna var så billig 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>