Ridning och stalltid

Herrejäklar vad varmt det har varit idag! Det är härligt att värmen är här nu men det gör det också jäkligt jobbigt att motionerna hästarna. Man blir svettig vid minsta lilla ansträngning, både jag och hästarna.

Flingan fick tömköras idag över lite hörnbommar, 3 st bommar i varje hörn på ridbanan varav den mittersta är upphöjd. Han var riktigt duktig med tömkörningen idag och det var bara vid något enstaka tillfälle som han inte riktigt förstod vad han skulle göra.

flingantomkör

Persan däremot fick ridas ut en sväng i skogen. Han var lite extra tittig idag av någon anledning. Men det gick bra, vi tog det lugnt och travade bara lite grann på grund av värmen.

persanhuva

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ridning och stalltid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>