Midjebälte

midjebälteMidjebältet/joggingbältet är bland det bästa jag har provat någonsin! Helt perfekt att knäppa fast hunden i det vadderade bältet och sen ha båda händerna fria. Extra perfekt är det för mig som har problem med kraftlöshet och smärta i händerna som gör att jag inte kan hålla i kopplet varje dag. Då åker det här bältet på och promenaderna blir busenkla. Jag använder det också när jag vill ha med hunden på promenaderna med Flingan. Då kan Amber följa med och promenera men jag har ändå båda händerna fria till att hålla i Flingan.

Bältet är mjukt vadderat för att öka komforten och det finns dessutom en reflex längs hela ryggpartiet vilket är hur bra som helst.

Men vet ni vad det bästa är? Priset! Du kan köpa detta bälte för oslagbara 150kr!

midjebälte4
Detta inlägg är i samarbete med zoo.se

 

blogstats trackingpixel

31 reaktion på “Midjebälte

  1. sv: nja alltså i helgen hände några små saker som tog hårdare på mig än jag förväntat mig, så dagen efter var allt bara jätte jobbigt.. men det är okej nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>