Julklapp.

julklappJag tror aldrig att det har hänt förut och jag trodde absolut aldrig att det överhuvudtaget skulle hända någonsin. Men nu har det hänt. Jag har alltså, i början av oktober, fixat årets första julklapp! 😀 Snacka om att vara ute i god tid liksom.. Men jag kunde verkligen inte hålla mig när jag fick syn på denna tavla.

Tavlan som jag hittade är en personlig tavla som jag kommer ge till min sambo i julklapp (vågar skriva det här eftersom jag är 1000% säker på att han inte läser min blogg.. 😉 ). Det är en tavla som har en bas av mörkt exklusivt trä (Micke älskar mörkt trä!) och på framsidan av träet så sitter en skiva av plexiglas fastskruvad. På den skivan så är det ett porträtt av Texas ingraverat. Huuur coolt? Att man ens kan göra fotogravyr på olika material? Häftigt.

Jag var superspänd på att få se resultatet och igår kom den med posten! Och jag måste säga att det var ett mycket bättre resultat än jag vågade hoppas på. Träet är verkligen superfint och hela tavlan känns exklusiv. Själva fotot på Texas ser nästan lite gammeldags ut vilket jag gillar! :)

tavla

Jag älskar att ge bort personliga presenter och vad blir mer personligt än någonting graverat? På Gravyrbutiken finns mängder av olika saker att gravera. Man kan tex gravera namnsmycken, glas, korthållare och boxskyltar. Eller varför inte gravera en lika fin tavla som jag gjorde? 😀

Nu får du dessutom 15% rabatt på hela sortimentet om du uppger BLSA14 i kassan!

gravyrbutiken

 

Detta inlägg är i samarbete med gravyrbutiken.se

 

 

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Julklapp.

  1. Perfekt julklapp 😀 Jättefin tavla verkligen.

    Jag är alltid ute i god tid med julklappar, eller varit det de senaste 5 åren typ. Har redan nu fyra stycken fixade :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>