Bildbomb

bildbombskogen

Var som sagt ut i skogen en sväng med hundarna i dag så att dom fick springa av sig lite grann och även leka fritt. Amber är mest intresserad av alla lukter och vill gärna spåra när hon är ute i skogen medan Texas hellre vill leka. I början av promenaderna brukar Amber inte bry sig om att ha Texas hängandes i ena örat (som ni ser på första bilden) men sen får hon alltid nog och ryter ifrån. Haha! Jag skulle också bli aningens irriterad om jag hade någon som bet sig fast i mitt öra hela tiden eller någon som kom och tacklade ner mig i diket när jag sprang längs vägen.. 😉

skogen1
skogen2 skogen3  skogen5 skogen4skogen8 skogen7

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Bildbomb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>