Tips

tipsFörra veckan så lämnade jag in hundarnas reflexvästar för brodering. Jag broderade in mitt telefonnummer på ryggen på bägge västarna, så himla smart om hundarna springer bort eller på något annat sätt lyckas komma lösa under promenad. :) Numret syns dessutom på lite avstånd så även om någon som är hundrädd hittar hunden så kan man ändå se numret och ringa! 😀

Självklar broderar jag alla mina saker på BrodyrBolaget för att få det helt perfekt eftersom jag vet hur noga Mona är! Dom är dessutom superbilliga, snabba och har grym service!
Kommer ni förresten ihåg att jag jobbade där i början av det här året? 😀

reflexväst

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Tips

  1. Sååå smart! Önskar fler hundägare gjorde så eller hade nr i halsbandet, för det är så svårt att hitta ägare ibland om man hittar en lös hund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>