New.

newSenast in på hundfronten är ett y-sele från Hurtta. Det kommer att användas främst till Texas nu eftersom Amber redan har ett annat sele. Men eftersom att Texas kommer växa ytterligare lite till så kommer Amber få ta över detta sele sen. :) Perfekt nu när dom har samma storlek och man inte behöver slänga eller sälja sakerna som Texas växer ur.

Jag ville ha ett ordentligt sele till Texas för att kunna variera lite och främst för att avlasta Texas nackkotor när han fortfarande växer. Inte bra med för mycket belastning på kotorna då som kan skadas för livet.

24521267-origpic-3bcd0c

 

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “New.

  1. Väldigt stilren och fräsch, hoppas den passar bra! :)

    Sv: Samma här, jag HATAR när håret är i vägen när jag tränar, städar och till och med ska sova. Väldigt jobbigt med långt hår, men samtidigt vill jag inte raka av det. Hahahah :)

  2. Stilig! :-)

    Svar: ja det är skit just nu… Det Jag / vi på jobbet vet att det kommer bli nedskärning bland oss personal. Vi vet dock inte än om det handlar om endast timmar eller hela tjänster… Men jag förutser det värsta :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>