Mot SIHS!

motsihsDå är det dags att hoppa in i bilen och styra mot Solna, Friends Arena, Sweden International Horse Show! Woohoo! Äntligen är det dags! 😀

Jag kommer endast att vara på SIHS idag av alla dessa fyra dagar.

Jag fick en förfrågan om att medverka i HorseWorld’s monter på söndagen men jag har tyvärr ingen möjlighet att komma dit då, otroligt tråkigt! Hade varit så himla roligt att träffa de andra topp-bloggarna på HW och framförallt att eventuellt träffa gäng av Er, så det är riktigt tråkigt att jag var tvungen att tacka nej till det. ♥

2711

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Mot SIHS!

  1. ja, det är verkligen supergott!! haha, fast jag vet inte om jag hade velat äta det varje dag 😛 men ja, kakorna är sååå goda!! eller, jag har bara smakat den med vit choklad och tranbär tror jag. kan inte släppa den, väljer alltid samma, haha. vilken kaka är din favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>