Indoor Cross Country

Självklart ville jag dela med mig av känslan till er som inte har möjlighet att vara på plats på Friends Arena denna helg. Här ser ni ”Silver-Sara” som tar sig över de stora fälttävlanshindrena med hästen Anolanda D! 😀

 

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Indoor Cross Country

  1. Ja, du har säkert helt rätt, men det stör en lite. Brossan sa att Erik får lära sig amma så kan han vara med bebisen med vi två ser på kent haha… hade jag vetat vår bebis är snäll, go och glad hade man kanske vågat sig iväg, men det är svårt och veta, så då får alla dagar efter 1mars vara oblanka och bebis får styra vårt liv vad vi gör eller inte gör :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>