Today

dagenssnowflakeIgår när hovslagaren var och kollade till Flingan så bestämde vi att sulan skulle få sitta kvar en vecka till innan vi tog bort den för att kolla under. Han är inte så halt längre men går väldigt försiktigt och visar tydligt att det ömmar, framförallt vid tryck. Det kommer nog ta ett tag innan det läker ordentligt dels för att det är på ett ställe i hoven som ständigt rör på sig när hoven vidgas i varje steg men också för att han var nyverkad och nyskodd när det hände vilket betyder att det finns relativt lite hov kvar. Om det hade hänt i slutet av en skoperiod så hade han nog inte blivit lika illa berörd.

Idag fick han i alla fall följa med på en liten promenad. Vi gick inte ens tio minuter men han fick åtminstone komma ut lite och han verkade nöjd :) Sen pysslade jag om honom massor inne, extra viktigt att borta noga nu när han inte rör sig så mycket för att hjälpa honom att hålla igång blodcirkulationen. ♥

2911.2

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>