Pälsbyte

På grund av den otroligt varma hösten så har pälsbytet fördröjts en aning och Amber är nu mitt uppe i det. Amber blir dessutom väldigt ful när hon byter päls, hon magrar väldigt lätt och så får hon som vita tussar som bara är att dra loss. Och det har Texas nu kommit på och han tycker det är skitroligt! Så han går och biter Amber i pälsen hela tiden och drar bort dessa tussar. Ibland missar han och drar i den pälsen som sitter fast och då får han en rejäl utskällning av henne.. Haha!

pälsbyte

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Pälsbyte

  1. Hej! Var gärna med och delta i min tävling där du har chansen att vinna ett läppstift från Idun Minerals! (ber om ursäkt om du ej gillar denna typen av kommentarer)

    Kram!

  2. BLOGG UTMANING TILL MUSIKHJÄLPENS INSMALING!
    Var med och hjälp till för att stoppa spridningen av HIV och var med på min bloggutmaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>