Föreläsning

Wow vilken föreläsning!
Jag var på brukshundklubben på föreläsning som två mycket intressanta personer höll i. 2,5 timmar lång var föreläsningen och det var 2,5 timmar av inspiration. Nu vill jag egentligen bara ut och träna med Texas och kolla om det verkligen fungerar på det sätt dom påstod.. Meen det känns lite sent så det får vänta till imorgon. Tog med mig anteckningsblock och antecknade tills jag fick skrivkramp, 12 sidor blev det!

Tänkte berätta lite mer om detta sen! :)

ambizSåg inte sådär superskönt ut när Amber låg och vilade tidigare idag..

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Föreläsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>