ForLife

forlifeIgår damp ett kuvert ner i brevlådan, ett kuvert som var lite tjockare än vanligt. Ett kuvert som innehöll mitt armband från ForLife. 

ForLife är ett projekt som går ut på att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskningen. I deras webbshop finns det mobilskal, armband och halsband med olika texter så som ”zero cancer” och ”forlife”. Det finns också armband med ICE (in case of emergency) och valfritt mobilnummer. Man kan också välja att skänka pengar direkt via deras insamling till Cancerfonden.

Gå in på ForLife.nu för att läsa mer om projektet, beställa något från deras webbshop eller skänka pengar till deras insamling.

Gör som jag och ge ett bidrag till cancerforskningen.

forlife3 forlife2

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “ForLife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>