GHS 28/2

282

Ca kl 15.00 i lördags anlände jag och Isabella till hotellet vi skulle bo på i Göteborg. Vi bodde på hotell Onyxen som ligger på andra sidan gatan av Scandinavium och mässan. Verkligen ett toppenläge! Efter lite strul på hotellet med parkering och incheck så styrde vi till slut stegen mot mässan. Det var ett stort utbud av shoppingen men ändå lyckades jag knappt få med mig någonting alls hem, haha! Jag handlade bara en grimma och nyponpulver.. Det jag hade behövt köpa var täcken men som vanligt finns inte Flingans storlek (130cm) på mässorna så det får bli att beställa sen :)
Det var i alla fall en hel del att titta på och Isabella gick i alla fall loss på shoppingen.

mässan3 mässan2 mässan1 mässan6 mässan5 mässan4 mässan8 mässan7mässan9

Efter 4,5 timme på mässan så fick det vara nog och vi gick till hotellet och slängde oss på sängen.Vi låg och tog det lugnt, snackade och kikade på TV en stund innan vi började göra oss klar för kvällen och ryttarfesten på Gothia Towers. När vi kom dit strax efter klockan 23 så var det rätt mycket folk men otroligt stelt och trist så då bestämde vi oss för att åka upp till baren på 23:e våningen och var där nästan en timme innan vi åkte ner igen. Då hade det blivit ännu mer folk och det hade äntligen blivit lite drag på dansgolvet! På festen var flera storbloggare men också kända elitryttare så som Rolf-Göran Bengtsson som vi dessutom tog kort med haha! 😀 Kvällen var riktigt lyckad och vi kom inte i säng förrän efter kl 03.

img_7563

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “GHS 28/2

  1. Jag gick där med min sambo, det roliga är att folk stirrade på mig som bar påsar till fördömelse. De tänkte säkert, stackars kille, piskad att vara där! Vad folk i själva verket inte vet är att jag börjat rida och att 90 procent av alla pengar vi spenderade där var på hästsaker till mig^^ :)

    Riktigt kul, dock fick vi inga biljetter till showen:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>