GHS

13

Efter alldeles för få timmars sömn så var det på söndagen dags att inta Scandinavium. Vi har Carpe Diem Beds of Sweden att tacka för biljetterna som gav oss grymma platser. Bäst under söndagen var helt klart Longines fei world cup jumping. Alltså vilket tryck inne i arenan, sådan sjuk stämning! Speciellt under Roffes ritt i grundomgången. Hela arenan håller andan och man kan känna spänningen i luften, ingen säger någonting utan alla sitter bara och hoppas på att han ska gå felfri. Och när han sedan hoppar sista hindret och alla bommar ligger kvar så verkligen känner man hur stämningen lättas, folk börjar andas igen. Låten ”här glider kingen in” dånar ur högtalarna på högsta volym och publiken fullkomligt exploderar. Wow alltså! Gåshud. Efter omhoppningen så slutade Roffe dessutom tvåa. GRYMT!

Tack Isabella för sällskapet, det var verkligen en otroligt rolig helg! 😀

Här kommer lite blandade bilder från söndagen. :)

131132133134139 138 137 136 135

 

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “GHS

  1. WOW vilka foton, verklige bra platser. Så himla häftigt det är att se sådant live. Jag fick biljetter till spanska ridskolan för ngt år sedan, helt magiskt ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>