Sista april

Alltså det är helt galet vad kallt det är på morgonen nu igen. När jag åker till jobbet så är det minusgrader ute och jag måste skrapa rutorna på bilen till och med..

Hur som helst, sista april idag, valborgsmässoafton. Inga speciella planer för kvällen faktiskt. Vi ska grilla lite om vädret tillåter och sen kanske vi går förbi brasan som är precis vid oss. Tycker inte att sista april är så speciell längre faktiskt, det var mer spännande när man var något år yngre haha! 😉

Vad hittar ni på idag? :)

image

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Sista april

  1. sv. Det var så gott! :)
    Man behöver ju inte göra något speciellt, alla dagar är ju trotts allt bara en dag, egentligen. Man väljer ju själv om man vill göra något speciellt med den. :) Hoppas iallafall att du får en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>