TACK ♥

Jag vill börja det här inlägget med att säga TACK för alla fina kommentarer och sms som har trillat in sen det förra inlägget. Ni är så gulliga och fina människor och det värmer i hjärtat att ni bryr er. ♥

Idag efter jobbet så satte jag mig ute en stund. Det har ju varit så fantastiskt väder idag så ville passa på att njuta när solen fortfarande värmde. När jag hade suttit ute så länge att jag nästan fått solsting så tog jag in Flingan, ryktade, sadlade och red iväg. Jag hade en plan om att vi skulle skritta en runda på asfalt idag men efter en bit så såg jag en väg jag aldrig tidigare lagt märke till, så då svängde jag in där istället. Och jag ångrar det absolut inte! Det var en så fin och härlig väg som dessutom kändes oändlig. Vi var ute och skrittade en timme och jag såg aldrig slutet av vägen, bara ännu fler vägar där inne i skogen. Ju längre vi kom desto finare blev vägen och det är helt klart den finaste ridvägen vi har här och den har jag inte upptäckt förrän nu!? Det blir garanterat flera ridturer där! :)

image

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “TACK ♥

  1. fyfan för Jokkmokk, borde inte läsa folks bloggar förrän det är sommar här.

    men värre än vinter i maj är att behöva ha sådan oro över en familjemedlem. Jag har aldrig förlorat en anhörig, men jag tänker på er alla och ber för er om jag får – om det känns obekvämt så skänker jag mina tankar, men i svåra situationer kan alla behöva lite Gud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>