Tillökning

Det var i söndags eftermiddag som jag såg det. När jag och Flingan red förbi islandshästarnas hage. Den vita hästen stod i öppningen till vindskyndet och där inne rörde sig något. Något litet. På stapplande ben försökte den resa på sig och den stod upp en kort stund innan den vinglade omkull när den försökte ta ett steg. Jag var borta under helgen och under dessa dagar har det alltså kommit en liten fölunge till världen. Så liten. Så söt. Så bedårande. Jag lovar att jag ska ta bilder på sötnosen så fort tillfälle ges, när den lilla krabaten vågar sig ut i ljuset ordentligt. :)

isisar3

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Tillökning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>