Kvällens ridtur

Det var så härligt när man märkte att det började spricka upp. Regnet avtog och däremellan molnen kunde man skymta solen. Lagom till jag skulle ut och rida så var solen till och med värmande och himlen var klarblå. Så det blev en riktigt härligt ridtur ute i skogen för min och Flingans del.

Vi tog det dock väldigt lugnt, skrittade mest och travade lite grann på halvlånga tyglar. Flingan verkade njuta och det gjorde jag också. Vi avslutade med att gå ner till badplatsen för att titta ut över vattnet och njuta av solen.

bild (15)

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Kvällens ridtur

  1. åh vad skönt att det sprack upp precis när du skulle ut! känns som man annars brukar ha oturen att det blir på motsatt håll.. 😉

    sv: ja det känns jättetrist, tänk att man alltid lyckas fästa sig så mycket vid sina djur.. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>