Flugsäsong

flugsäsong

Nu är flugsäsongen här och därmed har kampen mot myggor, knott och broms börjat. Det är dags att inhandla flugmedel och är din häst extra känslig mot dessa flygfän så kan det vara klokt att inhandla flugtäcke och en flughuva. Men varför ha de klassiska tråkiga flughuvorna som är svart eller vit? Här är exempel på andra alternativ! :)

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 12.02.56Flugmask-motiv_1785

flughuva-zebra-hansbo254x254

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Flugsäsong

  1. Jag har flughuvor utan spännen. Dom är helt i lycra och sitter superbra och aldrig gett skav. :) Men dom är roliga dom där udda huvorna! :)

  2. Nu är den här, den ni har längtat efter… Nämligen Hästbloggarnas nya skvallerblogg!
    Bara i startgroparna ännu men redan proppad med inlägg. Ta dig gärna tiden för ett besök! :)

  3. Haha jag har ett sådant flug/mygg täcke i zebra format till min kille här hemma, och imed att han ha 95 i storlek men fanns bara 105 så ser han exakt ut som en zebra haha :’) Så sött! Älskar när de är mer kreativa 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>