Ridhusbygge del 4

del4Nu har det hänt en del sedan jag sist uppdaterade er om ridhusbygget! :)
Där dom har grävt har nu marken jämnats till och massor med överbliven fyllning har körts iväg. Vi har även sparat en del fyllning som ska läggas i ena hagen som ofta blir väldigt blöt under långa regnperioder eller när snön smälter.

Ovanpå själva jordlagret så har en markduk lagts för att förhindra att växter ska växa upp. Sedan har ett tjockt lager singel lagts ut och plattats till. Fundamenten har grävts ner och själva ramen för ridhuset är påbörjad. :)

imageimageimageimage

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Ridhusbygge del 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>