Isabella rider Flingan

I fredags var Isabella här på besök och förutom att hälsa på hundarna, se hur vi bor och titta på fölet så fick hon även ta en ridtur på Flingan. Jag hade lite ”lektion” samtidigt som jag fotade med hennes kamera. Jag har väntat enda sen dess på att bilderna ska komma ut på hennes blogg. Och nu har dom äntligen gjort det!

Det var riktigt roligt att se Flingan med en annan ryttare och framför allt med någon på som inte är så erfaren. Roligt att se hur han reagerade. Vill ni läsa mer om hur Flingan är att rida från ett annat perspektiv och se lite bilder så rekommenderar jag att ni går in på hennes blogg där hon har skrivit ett låångt inlägg om ridturen på Flingan! :)

flingan2

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Isabella rider Flingan

  1. Tror det är nyttigt för både häst och ryttare att ha både bättre och ”sämre” ryttare som prövar att rida :) Jättefint foto!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>