Tillbaka!

Bloggen har ekat tomt ett par dagar. Det har varit minst sagt fullt upp de senaste dagarna och tiden har inte funnits att logga in på bloggen. Helgen som spenderades i Gävle gick som vanligt alldeles för fort, så mycket man vill hinna med och så lite tid. Helgen bjöd både på trevligheter och tråkigheter. Mest trevligheter tack och lov. Men nu är det måndag, en ny vecka har precis startat. Härligt tycker jag!

Min arbetsvecka har kickat igång sen flera timmar tillbaka. Fullt upp idag, denna vecka händer det massor på jobbet som jag är med och planerar. Massa roligt så det gör inget att det blir aningens stressigt.

Förresten såg detta på väg till jobbet imorse. Denna busschaufför kan inte ha haft en bra start på sin måndag, haha! 😀

20150525-121512.jpg

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>