Stressiga dagar

Det har verkligen varit fullt flera dagar och än är det inte slut. Hela denna vecka är hektiskt. Idag hade vi utbildningsdag på jobbet och jag tillsammans med 3 andra blev handplockade av företagets VD för att hålla i och anordna denna dag på bästa sätt. Och nog fasen blev det bra! Vi har fått träna på att släcka bränder och rädda liv och detta fick vi träna på i flera olika scenarion med praktisk övning. Riktigt roligt var det och trots att jag har gått HLR-kurs förut så var det flera ”aha-upplevelser”.

Förutom att denna dag blev riktigt lyckad så har det varit fantastiskt roligt att hålla i all planering och alla förberedelser. Vi var en grupp som alla jobbar på olika avdelningar och känner företaget på olika vis. Dessutom var det ett gäng kreativa människor där tankarna och idéerna bara flödade och ingenting var omöjligt att fixa. Ännu roligare att VD:n gav oss helt fria händer att göra precis vad vi ville med dagen.

Och vad har hänt här på bloggen sen sist? Jag har bytt ny header och bakgrund och kommentarerna har passerat 13.000st! Helt, helt galet. Designen är inte helt klar, fortfarande lite detaljer som ska förnyas och uppdateras. Men det kommer! :)

cropped-sommarheadergrön.jpgVad tycker ni om den nya headern? :)

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Stressiga dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>