Hundarnas lekpark

Idag begav vi oss med hundarna till hundgården. En hundgård som är mer som en lekpark för hundar. Den är riktigt stor, med tunnlar, träd, buskar, däck, bollar och annat roligt! Det ni ser på bilden nedan är bara en del av hundgården.. Det finns även vattendunkar med kran på så att hundarna kan dricka vatten, det finns bänkar och stolar utställda lite här och där och det finns ett tak där det även hänger paraply för de regniga dagarna. Dessutom är gården belyst så man även kan vara där mörka höst- och vinterdagar!

DSC_0152 2

Som vanligt är det full fart på Texas och han vill leka, springa, hoppa och göra alla konster han kan medan Amber föredrar att gå runt för sig själv och lukta. Så Texas får kämpa en hel del innan han får igång Amber och det gör han genom att hoppa runt henne i cirklar och skälla haha!

DSC_0156 2DSC_0163 2DSC_0166 2DSC_0167 2När det inte riktigt fungerade fick han roa sig själv en stund.. :DSC_0189 2Sen fick han en kompis som var lika lekglad som honom. Dock en lite mindre modell av hund och med korta ben vilket gjorde att taxen Sigge inte hade en chans mot Texas när det var dags att kasta boll!

DSC_0199 2

 

 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Hundarnas lekpark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>