Kanske har missat..?

Det kan ha hänt att jag har missat att berätta detta för er.. Men grannen har fått ett till föl! Ni minns väl att en av islandshästarna fick ett föl för några veckor sedan? Nu har alltså ett annat sto i samma flock också fölat! Lite drygt en vecka är det fölet nu. Båda fölen är brunskäckar och bara såå söta.

Den nya mamman är dock lite mer nojjig. Den låter inte sitt föl upptäcka världen alls, så fort fölet försvinner det minsta från mamman är hon där och hämtar tillbaka den. Medan det andra stoet knappt har någon koll på sitt föl, hon låter den springa och leka och utforska hagen. Så roligt att se hur olika även hästarna är med sina barn! Kanske att den nya mamman är mamma för första gången?

Hur som helst, detta har ju gjort att det nya fölet inte riktigt vågar gå ifrån mamman alls och oftast står den och gömmer sig bakom henne typ såhär.. :

FullSizeRender (6)FullSizeRender (7)Men innerst inne är hon allt lite nyfiken och står man bara tålmodigt och lugnt och väntar vågar den snart sig fram lite mer:

FullSizeRender (8)

 

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Kanske har missat..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>