Vår resa är slut.

För tre veckor sedan tog min och Flingans resa tillsammans slut. Trots att jag alltid har sagt att jag aldrig kommer lämna ifrån mig honom, så är det precis det jag nu har gjort. Flingan är såld.

När Flingan skadades försvann all min inspiration och motivation och vi kom aldrig riktigt tillbaka efter det. Eller jag kom aldrig tillbaka efter det. Det var inte längre roligt. Och trots att jag väntade ut tiden, att det snart skulle vända och inspirationen skulle komma tillbaka så gjorde den aldrig det. Jag tyckte inte att det var roligt längre vilket då även drabbade Flingan så klart. Vi hade inte längre roligt tillsammans, vi kom ingenstans. Med tanke på vilka pengar det är man lägger ut varje månad och all den tid man lägger ner varje dag så är det så viktigt att det ska vara roligt.

Självklart var det inget lätt beslut att ta och när man ska leta efter någon som kan ta hand om ens ögonsten så är det som om ingen är bra nog. Man försöker hitta en kopia av sig själv, någon som gör allting på precis samma sätt som du själv. Man tycker att ingen kan ta hand om ens häst så bra som man själv kan. Men jag tror att jag har kommit så nära en kopia av mig själv som jag kan komma. Jag har varit där och hälsat på och trots att dom har en del att jobba på då Flingan inte litar på henne (eller någon annan än mig alls..) så finns det potential. Hans nya ägare vill honom så väl och hon har försökt tagit reda på exakt hur JAG gör allting med honom för hon vill göra likadant. Det känns tryggt. Jag är säker på att detta kommer att bli bra.

bildbomb10

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Vår resa är slut.

 1. Men den beskrivning du gör så är jag säker på att hon får det toppenbra! <33 Vet att känns jobbig precis när man ska sälja ;D kramar<33

 2. sv; haha ja jag har börjat sakna vintern mindre nu.. Men för 2-4 veckor sedan när leran var som värst ville jag bara vrida tillbaka tiden haha! Men det är ju som sagt bara för att det är lerigt. Jag föredrar regn framför halkig vinter..

  Har du sålt honom? Nej!! :((( Nu blir jag ledsen.. Så tråkigt. Jag som följt dig hela vägen <3

 3. Men åh så tråkigt, förstår att det inte kan ha varit ett lätt beslut och att det måste kännas lite tungt. Men det blir nog bra för er båda så småningom, du har ju gjort det du tror blir bäst för er båda. Ha det gott.

  Madeleine

 4. Ibland måste man helt enkelt ta tunga beslut. Men låter som att han har hamnat helt rätt och kommer att få det riktigt bra! :) Har du planer på att fortsätta med hästar, eller blir det bara hundar som gäller i framtiden?

 5. åh, vad tråkigt att läsa :( men skönt att du verkar hittat en bra ny ägare <3 usch, att säga hejdå till ens djur är bland det värsta som finns. jag tyckte det var sktijobbigt att ge bort våra kattungar förra året, och då hade jag ju bara känt dem i 12 veckor.. så förstår att det måste varit ett svårt beslut att ta.

  kram!

 6. Åh.. :( Men som sagt, beundrar dig för det här. Tror han kommer få det jättebra där, även om det säkert känns lite tufft. Måste ändå bara fråga, är planen att bara ta det lite lugnt på hästfronten nu eller söker du efter något annat? Kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>