Gullisar! ♥

Har precist läst igenom era kommentarer. Ska strax godkänna dom. Men fasen hörrni, vad gulliga ni är! Och jag håller med, det ÄR sorgligt att Flingan är såld. Jag kommer titta tillbaka på vår resa tillsammans med ett leende och en enorm stolthet över vad jag lyckades göra med den hästen.

Från första dagen han kom till mig, skräckslagen och gömde sig bakom Cyrus som jag fick med på köpet. Hur folk tyckte att jag var galen som tog hem två stycken 2-års hingstar varav en var totalt ohanterad. Vår första tid ihop där jag inte fick komma honom nära överhuvudtaget, jag tillbringade varje ledig minut i hagen med honom fast besluten om att jag en dag skulle vara viktigare för honom än vad Cyrus var.

Hur hans tillit sakta växte för mig och jag efter ett halvår satte mig upp på honom, barbacka, i enbart grimma, utan hjälm på en stor grön äng.. Haha. Nog var jag lite galen allt. Men så red vi några månader. Och även fast jag aldrig har mött en häst som varit så rädd för människor så har jag heller aldrig mött en häst med ett så stort hjärta. Han var skräckslagen men ville absolut inte göra någon illa.

Vi hade våra motgångar. När han skulle börja skos och var tvungen att få lugnande, hur vi kämpade med lastningen eller varför inte nämna den första gången han valde att stegra sig? Hur han tappade balansen, föll handlöst bakåt med mig under. 

Men våra framgångar väger tyngre och känslan att ett 500kg tungt muskelberg vill göra allt för dig, är oslagbar. För det var precis det han gjorde.

Jag tror på riktigt att ingen någonsin kommer förstå vad jag gjorde för honom men heller inte vad han gjorde för mig. Det finns så mycket som fortfarande är osagt och jag lämnar det där. ♥

DSC_0355

 Flingan första dagen hos mig ♥

DSC_01421.. Och hans sista dag hos mig ♥

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Gullisar! ♥

  1. Åh vad tråkigt och sorgligt! :(
    Men vilken resa ni har gjort, jag hoppas du känner dig riktigt stolt över den!
    Hoppas han får det underbart bra hos sin nya ägare <3

  2. Men oj!! Var längesedan jag läste mina dagliga bloggar (denna är en av dem) och har helt missat det här.. Oj, vad chockad jag blev!! Ska rulla ner och läsa lite mer, vilket jag antar att du har skrivit lite mer om. Kommer ihåg att du pratade lite om det här för ett tag sen men ändå bestämde dig för att inte göra det eller åtminstone vänta ett tag, starkt gjort av dig måste jag säga. Du har gjort ett fantastiskt jobb <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>